Tiikmanilla on mukava tehdä töitä.

Avoimet työpaikat sähköasentaja: Toimintamme kasvaa ja olemme valmiita palkkaamaan sähköalan ammattilaisia, kun sopivia henkilöitä löytyy.

Sähköasentaja asuntotuotanto

Sähköasentaja asuntotuotanto

”On mukava olla osa nuorta, innostunutta työporukkaa. Joka aamu on ollut mukava tulla töihin”, kertoo sähköasentaja Jari Humalajoki. Pienessä yrityksessä tekijöiden työnkuva on monipuolinen. ”Yksi tärkeä työmotivaatiota ylläpitävä seikka on se, että voi itse vaikuttaa työtapoihin ja ratkaisuihin. Kehitys- ja parannusehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Näin työtavat kehittyvät ja hommassa säilyy mielenkiinto”, jatkaa Jari.

”Luottamus johdon ja työntekijöiden kesken on kasvanut niin, että projekteja voi vetää itsenäisesti ja parhaaksi katsomallaan tavalla. Parhaat käytännöt otetaan käyttöön koko yrityksessä”, sanoo Jari. Ala kehittyy koko ajan ja uusia teknisiä ratkaisuja tulee käyttöön. ”Sähköasentajan pitää pysyä ajan tasalla alan uusimmista käytännöistä ja laitteista. Tämä tuo oman mielenkiintoisen ulottuvuuden työhön”, sanoo Jari.

Sähköasentaja haluatko työskennellä urakkapalkalla?

Urakoiden seuranta reaaliaikaisesti

Urakoiden seuranta reaaliaikaisesti

Pääsääntöisesti kaikki työt tehdään meillä urakkapalkalla. Asentajillamme on mahdollisuus vaikuttaa omiin ansioihin kannustavan urakkapalkkausjärjestelmän ja oman tehokkuutensa kautta. Järjestelmästämme asentajat voivat asettaa tavoitteita ja seurata omien urakoidensa etenemistä ja onnistumisia reaaliaikaisesti.

Työllistämme tällä hetkellä noin 10 sähköasentajaa. Emme teetä sähköasennuksia aliurakoitsijoilla. Arvostamme asentajiamme ja pyrimme pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Haluamme olla ammattirakentajien luottokumppani sähköurakoinnin osalla. Urakoimme erilaisten toimitilojen ja asuinrakennusten sähkötyöt. Asuntotuotanto kohteet kuten kerrostalot, rivitalot ja omakotitalo-alueet ovat muun muassa alaamme. Olemme keskittyneet myös toimitilakohteiden kuten toimisto-, tuotanto- ja varastotilojen sähköistykseen

Tutustu tekemiimme kohteeisiin.

Avoimet työpaikat sähköasentaja

Avoimet työpaikat sähköasentaja

Avoimet työpaikat sähköasentaja

Sähköasentaja toimitila

Sähköasentaja toimitila

Tällä hetkellä työtehtäviä on tarjolla sähköasentajille asuntotuotanto uudiskohteissa pääkaupunkiseudulla. Meillä menestymiseen vaaditaan jonkinverran työkokemusta sähkötöistä, kykyä oppia uutta sekä laajojen kokonaisuuksien hahmottamiskykyä. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla kokemusta kohteiden kärkimiehenä toimimisesta. Meillä on vahva kokemus ja hyviksi todetut työmenetelmät asuntotuotanto ja toimitila kohteiden sähköurakointiin.

Kuulostaako kiinnostavalta? Jätä alle yhteystietosi jos haluat kuulla toiminnastamme lisää. Tietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään. Otamme sinuun yhteyttä kun haluamme kuulla sinusta lisää.