Tule meille töihin!

Sähköasentaja saa työpaikan. Haemme nyt sähköasentajia etenkin asuntotuotanto kohteisiimme. Sinun ei välttämättä  tarvitse olla valmis kärkimies isolle työmaalle. Jos sinulla on sähkötöistä työkokemusta, kykenet oppimaan uutta ja osaat hahmottaa laajoja kokonaisuuksia niin pystyt kyllä hoitamaan tämän työtehtävän hienosti.
Meillä on vahva kokemus ja hyviksi todetut työmenetelmät näihin töihin.
Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa omiin ansioihin meidän kannustavan reaaliaikaisesti seurattavan urakkapalkkauksen kautta.

Tiikmanilla on mukava tehdä töitä.

Sähköasentaja urakkatyössä

Sähköasentaja asuntotuotanto

”On mukava olla osa nuorta, innostunutta työporukkaa. Joka aamu on ollut mukava tulla töihin”, kertoo sähköasentaja Jari Humalajoki. Pienessä yrityksessä tekijöiden työnkuva on monipuolinen. ”Yksi tärkeä työmotivaatiota ylläpitävä seikka on se, että voi itse vaikuttaa työtapoihin ja ratkaisuihin. Kehitys- ja parannusehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Näin työtavat kehittyvät ja hommassa säilyy mielenkiinto”, jatkaa Jari.

”Luottamus johdon ja työntekijöiden kesken on kasvanut niin, että projekteja voi vetää itsenäisesti ja parhaaksi katsomallaan tavalla. Parhaat käytännöt otetaan käyttöön koko yrityksessä”, sanoo Jari. Ala kehittyy koko ajan ja uusia teknisiä ratkaisuja tulee käyttöön. ”Sähköasentajan pitää pysyä ajan tasalla alan uusimmista käytännöistä ja laitteista. Tämä tuo oman mielenkiintoisen ulottuvuuden työhön”, sanoo Jari.

Sähköasentaja on meillä avainhenkilö!

Työllistämme tällä hetkellä noin 10 sähköasentajaa. Emme teetä sähköasennuksia aliurakoitsijoilla. Arvostamme asentajiamme ja pyrimme pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Toimialueenamme on Etelä-Suomi ja erityisesti pääkaupunkiseutu.

Haluamme olla ammattirakentajien luottokumppani sähköurakoinnin osalla. Urakoimme erilaisten toimitilojen ja asuinrakennusten sähkötyöt. Teollisuushallit, toimistotilat, koulut ja päiväkodit muun muassa ovat alaamme. Teemme myös asuinrakennusten sähköurakointia, kuten kerrostalot, rivitalot ja omakotitaloalueet.

Meillä on vuosien kokemus ja vahva osaaminen sekä asuntotuotannon että toimitilojen sähköurakoinnista.

Katso referenssi työmaat.